Food

Menukaart
Reserveren t/m 9 p
Reserveren vanaf 10 p
Catering


Thought

Nieuws & Acties
Samenwerking
Dara Gift Card
Werken bij
Over Dara
Contact

Documentaires die je moet zien

De top 3 documentaires die je moet zien als je gek bent op koken! Verschillende smaken proberen is al een hele kunst laat staan een hele nieuwe manier van koken leren. Deze documentaires laten je heel anders denken over eten. Echte aanraders!

Sergio Herman: Fucking Perfect
De top-chef uit Sluis, Zeeland, sluit zijn restaurant Oud Sluis ***. Hij begint aan een nieuwe culinaire reis in Antwerpen. In deze documentaire is zijn pad te zien die hij bewandelde van Oud Sluis naar The Jane in Antwerpen. Hij laat zien wat de mooie dingen zijn aan het vak maar ook wat de realiteit is.

Food Inc.
Deze documentaire gaat over het leven wat we tegenwoordig hebben. Zo goedkoop mogelijk zoveel mogelijk eten in huis halen.Want dat bespaart toch een hele hoop in de portemonnee. Een aangrijpende documentaire over de voedselindustrie. De documentaire laat je zien dat bedrijven over lijken gaan als het over geld gaat. Ook word je aan het denken gezet over waar je eten nu daadwerkelijk vandaan komt.

Kings of pastry
Ben jij ook zo gek op creaties maken op het bord? Deze koks doen het met desserts en maken de grootste kunstwerken van chocolade. Fingers crossed of de prachtige fragiele kunstwerken heel blijven!

Leerzame en leuke documentaires!