Food

Menukaart
Reserveren t/m 9 p
Reserveren vanaf 10 p
Catering


Thought

Nieuws & Acties
Samenwerking
Dara Gift Card
Werken bij
Over Dara
Contact

Dara 10 jaar – Dank Dara!

Van Dara voor jullie. Dank voor 10 jaar terrassen in de zon, dank voor het delen van mezzes, dank voor een originele kosmopoliete sfeer, dank voor het keer op keer komen proeven van onze vernieuwde gerechten en dranken. 

10 jaar geleden, op 24 september 2009, opende Dara haar deuren. Een jubileum zoals Dara dat wil vieren. En dat betekent groots. Laat je betoveren in de verjaarsweek van Dara van 24 tot en met 29 september. Een week lang delen we onze inspiraties en dromen en nemen we je mee op reis vol food, drinks en fun!

Hieronder vind je meer informatie over het programma…

 

Vanwege onze verjaarsweek hebben we aangepaste openingstijden. Op maandag 23 september en dinsdag 24 september zijn we gesloten. Op woensdag 25 september zijn we vanaf 16:00 open en kun je komen proeven van onze nieuwe kaart!

DINSDAG 24 SEPTEMBER – OPENINGSFEEST

Op dinsdag 24 september zijn we gesloten vanwege de opening van de verjaarsweek van Dara. Hiervoor dien je een exclusieve uitnodiging te hebben ontvangen! Vanaf woensdag 25 september kan je vanaf 16:00 weer bij ons terecht om als eerste de nieuwe kaart te komen proeven. 

WOENSDAG 25 SEPTEMBER – AMUSE WORKSHOP

Heb je woensdagavond nog geen plannen? Kom dan bij ons dineren en proef de nieuwe kaart! Onder begeleiding van chef Tim Dorrestijn mag je voorafgaand aan het diner je eigen amuse maken! 

DONDERDAG 26 SEPTEMBER – LIBANESE AVOND EN WIJNPROEVERIJ

Op donderdag 26 september zetten we onze reis voort naar Libanon. Naast het speciale DARA 10 YEARS Libanese mezzes menu kun je genieten van begeleidende Libanese wijnen.

VRIJDAG 27 SEPTEMBER – DARA@NIGHT TRIBUTE

Op vrijdag 27 september gaan we terug naar toen. We halen Dara@night weer voor even terug! Geniet tijdens deze speciale avond van de lekkerste cocktails. Wie jarig is trakteert, dus iedere derde cocktail krijg je van ons! Meer een liefhebber van speciaalbieren? Dan vullen wij een Bucket voor jou met 5 heerlijke biertjes. Stilzitten is geen optie want onze DJ zorgt tot na middernacht voor jouw perfecte vrijdagavond vibe!

ZATERDAG 28 SEPTEMBER – SEASONING SATURDAY

Herkansing voor diegene die er vrijdag niet bij konden zijn. Op zaterdag doen we het nog eens even dunnetjes over…Nieuwe dag, zelfde programma!

ZONDAG 29 SEPTEMBER – LAZY SUNDAY

Bijkomen van de afgelopen dagen of alvast in de mood komen voor een nieuwe werkweek? Van 15:30 tot 17:30 komen Marleen en Manuel live bij ons spelen.