STARTERS
Olijven | oude kaas | sigara börek aioli | isoten sorkiri ●▲
Gezouten citroen | pekmez | granaatappelsiroop
MEZZES MET BROOD
Crème van witvis | knoflook | groene kruiden | tahin
Ketjap | knoflook
Geroosterde aubergine | komijn | feta | koriander ▲△
Roomkaas | gepofte paprika | hazelnoot ▲
MEZZES VIS
Ramanas | gele biet | limoen mayonaise
Spinazie | courgette | pompoen ■
Kabeljauw | curry | groene peper kokos ■
In bananenblad | spitskool | pittige kokossaus ■
MEZZES VLEES
Rundertataki | zoete aardappel crème | paksoi | hoisin
Gekonfijte kippendij | kokossaus seroendeng | bosui ■
Rund | pittige boontjes | boemboem ■
Kipdijfilet | pruimen | knolselderij ■●
MEZZES VEGA
Geitenkaas | spinazie | balsamico gekarameliseerde walnoot ▲
Pompoen | geitenkaas | amandel ▲△
Komijn | crème fraîche | romanesco ■▲△
Filodeeg | spinazie | feta ■●▲
Gebakken bospeen | harissa geitenkaas | krokante tuinboon ■▲△
Bloemkool | dadels | chiazaad yoghurt | tahin ■▲△
Crème fraîche | sumac | rode ui pistache ■▲△
Kikkererwten | pastinaak | zoete aardappel ■
BIJGERECHTEN
Gele rijst | rozijnen■
Ras el hanout mayonaise■
MENU
Twee gangen; hoofdgerecht bestaande uit warme en koude vis, vlees en vegetarische mezzes. En een dessert naar keuze.
Drie gangen; voorgerecht bestaande diverse koude mezzes gevolgd door warme mezzes met een bijgerecht. En een dessert naar keuze.
KINDEREN
Friet | frisse salade mayonaise / ketchup ■
Friet | frisse salade mayonaise / ketchup ■●